Antena Căutare

Andreea are 15 ani și a dispărut de acasă de mai bine de 48 de ore. Mama fetei imploră ajutor

Anchetă a polițiștilor de la Serviciul de Investigații Criminale, la Timișoara. Ei caută o tânără de 15 ani care a plecat sâmbătă de acasă și nu s-a mai întors. Familia imploră ajutorul și cere tuturor să le ofere informații în cazul în care o zăresc pe Andreea.

Anchetă a polițiștilor de la Serviciul de Investigații Criminale, la Timișoara. Ei caută o tânără de 15 ani care a plecat sâmbătă de acasă și nu s-a mai întors. Familia imploră ajutorul și cere tuturor să le ofere informații în cazul în care o zăresc pe Andreea.

Potrivit publicației locale tion.ro, polițiștii de la Serviciul de Investigații au fost sesizați că minora de 15 ani ar fi plecat de acasă și nu a mai revenit. Fata, Andreea Tunsu, a plecat sâmbătă de acasă, iar acum este căutată de oamenii legii.

“Semnalmente: înălțime 1.70 m, constituție atletică, păr drept, des, de culoare castaniu, ochi căprui. La data dispariției, minora purta o geacă sport albastră, adidași Puma de culoare roz și un rucsac negru cu paiete”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Un nou caz de dispariție! O femeie de 27 și fiul ei de doi ani din Prahova sunt de negăsit. Poliția face apel disperat l... Maria a plecat de acasă ieri şi nu a mai revenit! Familia cere ajutor disperat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x