Antena Căutare

ANM: Vremea se mentine rece dar nu va mai ninge abundent pana vineri

Vremea se mentine rece in urmatoarele zile in toate regiunile tarii, dar precipitatiile abundente nu vor aparea "cel putin pana vineri", informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Conform datelor ANM, vremea ar urma sa ramana rece la nivelul intregii tari. "Este prematur sa spunem de pe-acum care va fi cantitatea de precipitatii care ar urma sa cada vineri, o sa vedem in zilele urmatoare si vom anunta in timp util", a directorul ANM, Ion Sandu.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile!

Reprezentantul ANM a asigurat insa ca, pana vineri, cand sunt semne de aparitie a unor precipitatii, vremea va ramane rece, insa nu vor mai cadea cantitati importante de zapada.

"Daca apar informatii noi le vom comunica, iar in momentul in care vom putea stabili cantitatile de precipitatii asteptate, daca ele vor depasi pragul prevazut in norme, vom da si avertizari. In prezent nu este cazul", a conchis Sandu.

PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE:

MARTI (25 ianuarie)

Vremea va fi rece, geroasa noaptea. Cerul va fi temporar noros, iar la inceputul zilei trecator va ninge slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -2 grade, iar cea minimã va fi de -13 grade. Spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata asociata cu chiciura. Presiunea atmosferica va fi in scadere usoara.

MIERCURI (26 ianuarie)

Vremea va fi rece, geroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi temporar noros, iar la inceputul si sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceatã asociatã cu chiciura. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -6 grade, iar cea minima va fi de -13...-11 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

JOI (27 ianuarie)

Vremea se va mentine rece. Cerul va fi temporar noros, iar la inceputul si sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceatã asociata cu chiciura. Temperatura maxima va fi de -4 ... -2 grade, iar cea minima in jur de -9 grade.

Sursa: Antena3

Prahova: Nou caz de gripa A/H1N1!... Weekend insangerat: zeci de accidente grave, 14 morti si 19 permise suspendate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x