Antena Căutare

Anul 2020 vine cu scumpiri în domeniul imobiliar. Orașul în care prețul apartamentelor a explodat în ultimele luni

Anul 2020 nu a venit cu veşti prea bune pentru cei care îşi caută o locuinţă. Specialiştii din domeniul imobiliar anunţă scumpiri la preţul apartamentelor, însă topul oraşelor nu s-a schimbat. Clujul, pentru că ştim că e frumos, rămâne fruntaş la acest capitol. 

Specialiştii în domeniul imobiliar spun că, în 2020, preţul locuinţelor va continua să crească, după ce apartamentele s-au scumpit oricum considerabil pe parcursul anului trecut. În acest moment, Cluj-Napoca este oraşul din România cu cele mai scumpe locuinţe, urmat de Bucureşti, Timişoara şi Iaşi.

În Cluj-Napoca, de la 1.450 de euro pe metrul pătrat, cei care-şi caută locuinţe au ajuns să plătească în medie şi 1.700 de euro, în timp ce în Capitală, preţul mediu a ajuns în doar câteva luni la 1.413 euro de la 1.382 de euro. O creştere a preţurilor s-a înregistrat şi în Timişoara, unde metrul pătrat într-un bloc nou costă acum 1.390 de euro, în loc de 1.250 cât era la începutul anului trecut.

Pe de altă parte, cele mai ieftine locuinţe sunt în Iaşi, unde preţurile apartamentelor noi au crescut doar cu 1,1%. Aici metrul pătrat costă 1.107 euro. Anul acesta, dezvoltatorii imobiliari din marile oraşe ale ţării au în plan să livreze în total peste 29.000 de apartamente.

Ea e mama care și-a sufocat copilul în vârstă de șase luni. Prima reacție a tatălui, un deputat cunoscut: ”Vă rog să mă ... Un șofer de camion, la un pas să provoace o tragedie. Momentul în care intră în depășire pe linie continuă, chiar într-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x