Antena Căutare

Anul acesta brazii se vand in rate sau se pot inchiria

Brazii de Craciun au invadat pietele, ba se vand chiar si la marginea drumului. Doritorii nu se-nghesuie, asa ca vanzatorii sunt creativi. Pe langa clasica negociere de pret, brazii pot fi inchiriati sau cumparati in rate. Oferta cea mai consistenta este de brazi romanesti, dar nu lipsesc nici cei de import.

Comerciantilor de brazi li s-au lungit ochii dupa clienti. Indura gerul de afara si spera sa vanda macar pentru a-si acoperi cheltuielile.

Brazii din judetul Neamt provin din zona Tarcaului sau de la Lacul Rosu. Pretul insa ii indeparteaza pe doritori.

Brazii romanesti sunt frumosi, stie toata lumea. Cristina vrea neaparat unul, asa ca a cautat pe internet pana a gasit ce-i place.

Pretul de vanzare al unui brad argintiu romanesc de pepiniera, este de 189 de lei. Inchirierea costa 100 de lei. In piete insa, brazii adusi din padure au pretul intre 50 si 300 de lei, in functie de inaltime. Nici la brazii de import nu se inghesuie clientii.

Romsilva va scoate la vanzare, in acest an, cu 20% mai putini brazi decat anul trecut, dar vor fi la acelasi pret, respectiv intre 10 si 30 de lei in functie de specie si inaltime.

12 barbati s-au luptat cu cel mai mare porc! Afla cat cantarea animalul!... Festin cu lautari in Corbeanca. Cristian Tantareanu a petrecut alaturi de vecini la taiarea porcului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x