Antena Căutare

Anunţul de ultimă oră făcut de meteorologi! Iată cum va fi vremea în weekend!

În ultimele zile, soarele ne-a mângâiat delicat, însă pentru sfârşitul de săptămână meteorologii nu au veşti bune. Valorile temperaturilor din termometre vor scădea, iar în unele regiuni, vântul se va intensifica.

În ultimele zile, soarele ne-a mângâiat delicat, însă pentru sfârşitul de săptămână meteorologii nu au veşti bune. Valorile temperaturilor din termometre vor scădea, iar în unele regiuni, vântul se va intensifica.

Astfel, sâmbătă, la munte, vremea se va menţine frumoasă şi mai caldă decât norma, iar ziua cerul va fi variabil la senin. Pe văi şi în depresiuni, local se va semnala ceaţă sau nebulozitate joasă ce izolat vor persista. În a doua parte a nopţii cerul se va înnora în Carpaţii Occidentali unde izolat vor fi posibile precipitaţii slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona înaltă.

De asemenea, în prima parte a zilei şi noaptea, în Bucureşti, se va semnala ceaţă şi va fi nebulozitate joasă, posibil persistente. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -3 grade, mai scăzută în zona preorăşenească.

Vremea se va menţine în continuare mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată şi duminică. Cerul va avea înnorări temporare şi, mai ales în a doua parte a intervalului, vor cădea precipitaţii mixte, local în Carpaţii Occidentali şi izolat în restul zonei montane. Pe văi şi în depresiuni, mai ales dimineaţa se va semnala ceaţă sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste.


România, zguduită din nou în această dimineaţă! Un cutremur s-a produs în zona Vrancea!... Dragostea pentru baschet este moştenire de familie. Fiul lui Ghiță Mureșan, pe urmele tatălui!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x