Antena Căutare

Ăsta e anunțul anului. Condițiile inumane în care trăiesc unii bucureșteni. Ce chirie percep proprietarii pentru această garsonieră!

Un anunț de închiriere a unei garsoniere a stârnit o adevărată revoltă pe rețelele de socializare, la puțin timp după ce a fost postat. AJunse în grupurile de profil de pe Facebook, fotografiile a fost distribuite de sute de ori, iar comentariile au fost, în cea mai mare parte, pline de revoltă.

Pentru a putea locui în garsoniera confort 3 din Ferentari, doritorii trebuie să achite 400 de lei pe lună, fără să fie nevoiți să depună garanții sau comisioane.

Comentariile celor care au văzut anunțul spun totul despre cum privesc oamenii situația de față: „Doamne ferește. Încă mai există astfel de case, oameni buni”; „N-aș fi avut curaj să postez așa ceva”; „Dumnezeule, se face curat înainte?”; „Astea sunt condițiile în care trăiesc unii bucureșteni”. Acestea au fost doar câteva dintre sutele de comentarii care au apărut instant după postarea anunțului.

Euro scade spre 4,66 lei, în contrast cu tendinţa regională... Accident cumplit pe o cale ferată din Ploiești! Sute de călători au fost la câteva secunde de dezastru!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x