Antena Căutare

Atenție mare, șoferi! Dacă vedeți pe parbriz o bancnotă de 50 de euro nu trebuie să o luați! Este o capcană!

Toți soferii trebuie să fie cu ochii în patru! În niciun caz nu trebuie să coborâți din mașină facă vedeți pe parbriz o bancnotă de 50 de euro!

Toți soferii trebuie să fie cu ochii în patru! În niciun caz nu trebuie să coborâți din mașină facă vedeți pe parbriz o bancnotă de 50 de euro!

Cea mai folosită metodă de hoții de mașini din Statele Unite a ajuns și în Europa!

Belgienii sunt în alertă! Site-ul postului RTL și-a avertizat cititorii să fie atenți dacă observă bancnote de 50 de euro lăsate pe parbriz. Este o tehnică binecunoscută polițiștilor prin care hoții le întind plasă șoferilor, scrie stirileprotv.ro.

Schema este foarte simplă! Șoferii ies repede din mașină și, evident, lasă portiera deschisă. Hoții au oportunitatea perfectă pentru a se strecura prin spatele lor și să demareze! Majoritatea victimelor sunt femei, iar bancnotele sunt în cele mai multe cazuri false.

FOTO CREDIT

Vești pentru elevi! Prima repartizare computerizată pentru locurile la liceu va avea loc pe 19 iulie... Ce NU au voie să îți facă controlorii din mijloacele de transport în comun și ce drepturi ai!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x