Antena Căutare

I-a luat foc ATV-ul pe șosea! Un bărbat din Constanța a avut nevoie de intervenția elicopterului SMURD. Video

ATV-ul unui bărbat în vârstă de 69 de ani din Constanța a luat foc pe șosea, în timp ce circula, vineri după-amiază, pe DJ 226, între localităţile Năvodari şi Corbu. Bărbatul a fost reluat de un elicopter SMURD, suferind arsuri pe aproximativ 20% din suprafaţa corpului. 

ATV-ul unui bărbat în vârstă de 69 de ani din Constanța a luat foc pe șosea, în timp ce circula, vineri după-amiază, pe DJ 226, între localităţile Năvodari şi Corbu. Bărbatul a fost reluat de un elicopter SMURD, suferind arsuri pe aproximativ 20% din suprafaţa corpului.

După ce ATV-ul a luat foc, traficul rutier pe DJ 226, în zona producerii incidentului, a fost blocat pentru a se putea permite aterizarea elicopterului.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, autorităţile au fost anunţate despre cele petrecute prin numărul unic de urgenţă 112.

Bărbatul a suferit arsuri pe aproximativ 20% din suprafaţa corpului şi a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, potrivit Agerpres.

Vehiculul de teren a fost distrus în totalitate, incendiul fiind stins de pompieri.

Imagini de la locul în care a luat foc ATV-ul au fost publicate de ct100.ro.

Anunț de ultimă oră pentru pensionari! Când vor primi deciziile de recalculare și diferențele de bani... O femeie a fost rănită grav, după ce s-a împiedicat de un stâlp și a fost acroșată de troleibuz, în București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x