Antena Căutare

Au început înscrierile la a doua sesiune a bacalaureatului! 4.638 de absolvenți de liceu vor fi în focurile bacalaureatului!

Un număr de 4.638 de absolvenți de liceu s-au înscris pentru a susține cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat în Capitală, a declarat miercuri pentru  purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Municipiului București, Maria Ștefania Manea.

Un număr de 4.638 de absolvenți de liceu s-au înscris pentru a susține cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat în Capitală, a declarat miercuri pentru purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Municipiului București, Maria Ștefania Manea.

Promovabilitatea în Capitală la prima sesiune a examenului de Bacalaureat, după contestații, a fost de 75,53%.

Potrivit calendarului aprobat de MEN, pe 21 august se va desfășura proba scrisă la Limba și literatura română, pe 22 august — la Limba și literatura maternă, pe 23 august — proba obligatorie a profilului, iar pe 24 august — proba la alegere a profilului și specializării.

Între 25 și 28 august vor fi evaluate competențele lingvistice de comunicare orală în Limba română, pe 28 august — competențele lingvistice de comunicare orală în limba maternă, pe 29 și 30 august — competențele digitale, iar în zilele de 30 și 31 august se va face evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională.

Rezultatele vor fi afișate pe 1 septembrie, până la ora 16,00, iar depunerea contestațiilor va avea loc în aceeași zi, între orele 16,00 — 20,00. Contestațiile urmează a fi rezolvate între 2 și 5 septembrie, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 6 septembrie.

Iei metroul de la Eroilor, Politehnica, Preciziei sau Gorjului? Metrorex începe, miercuri, lucrările de modernizare la a... Avertizare meteo! Cod galben de ploi și descărcări electrice. Ce județe vor fi afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x