Antena Căutare

Avocatul Victor Teodorescu a primit 25 de ani de inchisoare, pentru ca a comandat uciderea sotiei sale

Victor Teodorescu a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare. Avocatul este acuzat ca ar fi platit cu 30.000 uciderea sotiei sale. Decizia a fost deja atacata cu recurs de catre aparatorii lui Victor Teodorescu, recurs care va fi judecat la ICCJ.

Curtea de Apel Brasov a decis ca Erwin Victor Presmereanu, asasinul platit de Teodorescu, sa plateasca daune morale in valoare de 50.000 de euro fiicei lui Victor Teodorescu.


Conform procurorilor, scopul crimei ar fi fost acela de a incasa prima de asigurare a femeii in valoare de 150.000 de euro.



Teodorescu a fost pus sub invinuire pentru acuzatia de instigare la omor, respectiv ca l-a platit pe Erwin Victor Presmereanu pentru a-i ucide sotia, in contul unei datorii pe care ar fi avut-o mama autorului la avocat, de circa 60.000 de euro, precizeaza sursele citate.

Sotia vocatului, Violeta Teodorescu, in varsta de 45 de ani, a fost gasita moarta in locuinta sa din Brasov, pe 29 martie. Ea a fost injunghiata cu un cutit de 25 de ori in gat, iar la cap avea 15 lovituri cu un corp dur.

Principalul suspect, Erwin Victor Presmereanu, a fost arestat preventiv pe 2 aprilie, fiind acuzat de omor deosebit de grav, in urma amprentelor care s-au gasit in apartamentul sotilor Teodorescu. El a recunoscut crima, iar in 21 septembrie a fost condamnat la 16 ani si opt luni de inchisoare pentru omor calificat.

Anchetatorii au aflat ca mama suspectului este o fosta clienta a avocatului.

Erwin Victor Presmereanu, in varsta de 21 de ani, era in timpul unei condamnari cu suspendare, sub supraveghere. In 2008, el a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere, pentru comiterea infractiunii de trafic de droguri.

foto: Intact Images

Militarii disponibilizati protesteaza la Palatul Cotroceni... Afaceristul argesean Catalin Spataru, dat in consemn la frontiera...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x