Antena Căutare

BAC 2018. Noile probe orale, o provocare pentru elevi. CALENDARUL COMPLET AL EXAMENULUI!

E perioada emoţiilor pentru elevii claselor a 12-a. Bacalaureatul a început mult mai devreme pentru ei, cu probele de competenţe care până acum aveau loc în vară. Deocamdată au trecut de limba maternă şi au luat startul şi la evaluarea competenţelor digitale. Urmează, apoi, cea la limba străină.

BAC 2018.​ E perioada emoţiilor pentru elevii claselor a 12-a. Bacalaureatul a început mult mai devreme pentru ei, cu probele de competenţe care până acum aveau loc în vară. Deocamdată au trecut de limba maternă şi au luat startul şi la evaluarea competenţelor digitale. Urmează, apoi, cea la limba străină.

Elevii trec prin focul competenţelor digitale. O probă la care unii au venit cu o propunere adaptată vremurilor - includerea în examen a întrebărilor despre reţelele de socializare.

BAC 2018. De altfel, elevii s-au conformat şi au luat ca atare prima etapă din examenul maturităţii. O etapă care, de obicei, ar fi trebuit să aibă loc după încheierea anului şcolar, în vară, atunci când se dau probele scrise.

Înaintea probelor, candidaţii spun că au avut nevoie de ajutor. În plus, la această evaluare se dau calificative standard.

Această etapă a Bacalaureatului se va finaliza pe 22 februarie, după evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă străină.

BAC 2018. CALENDARUL COMPLET AL EXAMENULUI DE BACALAUREAT, AICI!

România s-a zguduit! Un nou CUTREMUR a avut loc. Zona în care s-a simţit cel mai tare!... Ministrul Finanţelor a făcut anunţul: Lege nouă pentru concedii şi pentru mame!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x