Antena Căutare

BACALAUREAT 2018. Când încep SIMULĂRILE probelor scrise

Bacalaureat 2018. Ministerul Educației a anunțat perioadele simulărilor celor mai importante examene pentru elevi.

Bacalaureat 2018. Ministerul Educației a anunțat perioadele simulărilor celor mai importante examene pentru elevi.

Simulare Bacalaureat 2018. În luna martie, elevii din clasele a XI-a și a XII-a vor susține simulările probelor scrise pentru Bacalaureat, iar cei din clasă a VIII-a, pe cele la Evaluarea Natională, fiind vorba de aproximativ 500.000 de elevi care sunt așteptați să se înscrie.

Elevii din clasele a XI-a și a XII-a vor susține simulările probelor scrise pentru Bacalaureat 2018 în perioadă 19-22 martie. Simularea la limbă romană va avea loc pe 19 martie, cea la matematică sau istorie pe 21 martie, iar cea la alegere, în funcție de profil sau specializare, va avea loc pe 22 martie. Elevii vor primi rezultatele pe 30 martie.

La aceste simulări sunt așteptați să se înscrie aproximativ 500.000 de elevi, prezența nefiind obligatorie.

"Obiectivele simulării sunt familiarizarea elevilor cu rigorile examenelor pe care le vor susține la finalul celor două cicluri de invătămant, stabilirea nivelului real de pregătire atins în această etapă, precum și optimizarea pregătirii în vederea obținerii unor rezultate satisfăcătoare la examenele propriu-zise. Subiectele sunt elaborate de către specialiștii Centrului Național de Evaluare și Examinare, în mod similar cu modelele publicate pe www.subiecte.edu.ro. Corectarea lucrărilor va fi realizată, în bază unor bareme care asigură unitatea și obiectivitatea evaluării și notarii la nivel național, de către doi profesori din unitătile de invătămant în care elevii susțin simularea", a transmis MEN, printr-un comunicat.

Trei metode de a-ți proteja copilul de lumina albastră emisă de telefon, laptop sau tabletă... Cum va fi vremea, în acest weekend! 3-4 februarie, mini-vacanță de primăvară, în toată regula. Vom avea până la 18 grade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x