Antena Căutare

Bărbat lovit de fulger, în Satu Mare! A ajuns, pe picioare, până la dispensarul din sat. SMURD-ul, chemat de urgență de medici

Un bărbat din județul Satu Mare a fost lovit de fuger, vineri seara. Spre surprinderea soției, care se afla la doar câțiva pași de el, omul s-a ridicat și a mers până la medicul de familie, pe propriile picioare. Victima a fost transportată la spital, de un echipaj SMURD.

Un bărbat din județul Satu Mare a fost lovit de fuger, vineri seara. Omul a reușit să meargă până la dispensarul medical din sat. Victima a fost transportată la spital, de un echipaj SMURD.

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost lovit de fulger, în timp ce culegea căpșuni, alături de soția lui, pe un câmp din apropierea comunei Halmeu, județul Satu Mare.

Victima a fost preluată de mai mulți localnici și dusă la dispensarul medical din localitate, unde medicul a sunat la 112, scrie presasm.ro.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical de Terapie Intensivă Mobilă al celor de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență. Bărbatul este transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare pentru investigații medicale suplimentare.

„Pacientul este conștient, cooperant, fără arsuri. A fost preluat totuși de echipajul medical SMURD TIM. Se află la cules de capsuni împreună cu soția. S-ar putea ca fulgerul sa nu îl fi atins direct. A fost dus inițial la medicul din localitate și acesta a sunat la 112”, spun surse medicale.

Condiţiile la Rabla pentru Electrocasnice s-au schimbat! Cum vor putea fi schimbate voucherele... Bătaie cu cu sticle și topoare în centrul Bucureștiului, pe stradă! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x