Antena Căutare

Bărbatul bătut de polițiști și jandarmi, în fața copilului și nevestei, rupe tăcerea! Ce s-a întâmplat, de fapt: „I-a dat palme soției mele, a înjurat-o”

Cu jumătate de față tumefiată, de la loviturile primite, bărbatul bătut de polițiști și jandarmi, în fața soției și copilului de doar patru ani, își spune povestea.

Imagini greu de privit! Un bărbat de 50 de ani a fost pus la pământ şi lovit cu pumnii şi cu picioarele de un poliţist şi trei jandarmi, chiar sub ochii soţiei şi ai copilului de patru ani.

Victima și-a spus povestea, la Antena 3.

„N-am oprit de frică să nu mă bată”

„Veneam de la Lăstuni, am făcut un grătar acolo, am băut câteva beri și la intrare în Kogălniceanu m-a oprit șeful. "- Neculai, ești băut! - Da, recunosc, sunt băut." Am suflat în fiolă, după care am plecat la căruță.

Soția i-a zis ceva... a comentat ceva... și atunci el s-a supărat. A venit cu spray-urile, aveam copilul mic în căruță, n-am oprit de frică să nu mă bată, m-a tras din căruță, m-au bătut, m-au legat și m-au dus la post. De acolo de la post, a sunat soția și a venit Salvarea și m-a luat”, a povestit bărbatul.

Ucigașul Biancăi i-a trimis un mesaj mamei tinerei, imediat după crimă! Ce a avut de spus despre cei doi copii pe care i-a lăsat orfani?

Mai mult, bărbatul susține că și soția lui a fost lovită de oamenii legii.

„Pe soție, a dărâmat-o, s-a suit călare pe ea, i-a dat palme, a înjurat-o”, a mai spus bărbatul.

Imediat după, a fost dat jos şi luat la bătaie, spune bărbatul. Iar poliţistul şi jandarmii nu s-ar fi oprit aici. Ar fi folosit spray lacrimogen chiar în faţa copilului. Imaginile, le puteți vedea AICI.

„Milioane de oameni, în sărăcie extremă”: COVID-19 a provocat cea mai mare criză economică, din ultimii 150 de ani! Avertisment cutremurător al Băncii Mondiale

Șefii oamenilor legii implicați în incident spun că a fost întocmit un dosar penal pentru purtare abuzivă.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Examenele naționale, în pericol? Ministerul Educației, anunț special pentru profesori... STB, anunț de maximă importanță pentru călători: „Toate vehiculele aflate în traseu sunt sigure”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x