Antena Căutare

Basescu: “Boldea a fost in Kenya. Plecarea lui din Romania, o greseala a procurorilor”

Presedintele Traian Basescu a facut o serie de declaratii despre fuga senatorului Mihail Boldea din Romania. Seful statului a declarat ca Boldea a ajuns in Kenya si ca plecare deputatului din Romania ar fi fost facilitata de „oboseala procurorilor”.

UPDATE 15:30. Conform ultimelor informatii furnizate de Antena 3, deputatul Boldea s-ar afla in statiunea Malindi, din Kenya. El a zburat din Turcia in seara zilei de 18 martie si a aterizat la Nairobi, capitala Kenyei, in dimineata de 19 martie. Apoi a luat un avion al liniilor aeriene locale si s-a deplasat la Malindi.

UPDATE 14:45. Ministrul de interne, Gabriel Berca, a declarat la Sibiu ca are convingerea ca deputatului Mihail Boldea va in scurt timp retinut si adus in tara.

„Cred ca a fost o greseala a procurorului. Sunt convins ca oameni care investigheaza dosarul asta de doi ani nu au vrut sa-l scape pe Boldea", a declarat Traian Basescu.

„Probabil ca a fost o eroare determinata si de functia lui Boldea. S-a cerut mandat pentru ascultari, insa nu s-a cerut sa se faca filaj in acest caz", a adaugat presedintele Romaniei.

„Inca de azi noapte, statul roman a declansat toate procedurile ca sa-l prindem. O sa-l gasim si in gaura de sarpe", a declarat seful statului.

Sursa: Antena3.ro

Foto: Intact Images

Codruta Kovesi despre prinderea lui Boldea: "Nu e un impediment ca nu avem acord de extradare cu Kenya"... Un proiectil a explodat in Iasi pe un camp: Doi copii, grav raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x