Antena Căutare

Bebelusul infometat din Targu Jiu duce o lupta contracronometru cu moartea

Bebelusul infometat care a socat o tara intreaga e in stare critica. Respira doar cu ajutorul aparatelor si are sanse mici de supravietuire. Medicii ii acuza pe parinti ca nu l-au hranit asa cum ar fi trebuit, iar mama este singura vinovata ca pruncul ei duce acum o lupta contracronometru cu moartea. Copilul de o luna si jumatate a ajuns sa cantareasca doua kilograme, iar oasele i se vad prin piele.

Bebelusul s-a nascut cu o greutate normala. 3 kilograme 200. In sase saptamani, a ajuns sa cantareasca mai putin de doua kilograme. Cand a ajuns la spitalulul din Targu Jiu, medicii s-au ingrozit. Spun ca n-au vazut cu ochii lor niciodata un caz mai grav.

Verdictul doctorilor e clar: bebelusul era aproape mort de foame. Desi, mama a recunoscut. Iar acasa avea cinci guri de hranit. Veniturile familiei ajung rareori pana la o mie de lei pe luna. Ramas somer, barbatul munceste cu ziua, iar sotia lui primeste cateva sute de lei, indemnizatie de handicap. Pe la medicul de familie, n-au trecut cu cel mic decat o singura data. La cateva zile dupa ce s-a nascut.

Deshidratat si lasat nemancat, copilul nici nu mai poate respira singur. Trei ore s-au chinuit doctorii din Targu Jiu sa il stabilizeze aseara. L-au transferat la Craiova, in stare critica.

Ventilat mecanic, bebelusul cat o mana de om mai asteapta acum doar o minune. Familia se pregateste sa primeasca vizita celor de la protectia copilului la inceputul saptamanii viitoare.

UPDATE! Accident cu 19 raniti in Targu Jiu. Un microbuz s-a rasturnat dupa ciocnirea cu un automobil... O batrana isi vinde amintirile pentru a putea supravietui ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x