Antena Căutare

Black Friday 2018. Cum a apărut Black Friday în Romania

Black Friday 2018. Cum a apărut Black Friday în Romania

Black Friday 2018. Cum a apărut Black Friday în Romania
Black Friday 2018 | pexels.com

Black Friday a apărut în România prin intermediul celor de la eMAG în 2011 care au preluat acest trend din SUA. Apoi, Flanco a fost următorul comerciant care a aplicat reducerile de Black Friday pentru o parte din produsele sale. Foarte repede românii au învățat să nu stea la cozi la intrarea în marele magazine și să aleagă să cumpere produsele mult dorite online.

Goana după oferte avantajoase și reduceri care de care mai mici va începe curând și anul acesta. Mulți comercianți deja indică ce reduceri vor aplica pentru produsele lor. Cei care vor fi cei mai rapizi și vor accesa site-urile magazinelor online în timp util vor reuși să achiziționeze ce și-au dorit tot anul. Mii de persoane pot prefera același produs și s-ar putea ca tu să ai ghinionul să nu mai prinzi marea reducere.

Este important să cauți același produs la mai mulți comercianți și să compari reducerile, acceptând oferta cea mai avantajoasă. După apariția fenomenului Black Friday în 2011, în 2015 statisticile arată că aproximativ 71% din populația României aflase deja despre acest eveniment important. Studiile arată că cei mai fideli clienți de Black Friday sunt bărbații și tinerii cu vârste cuprinse între 24 și 34 de ani.

În 2011, vânzările de Black Friday de la eMAG au ajuns la 8 milioane de euro, cumpărăturile online căștigând un spor de popularitate. De când Black Friday a apărut în România și până astăzi, 87 de lanțuri de magazine dau startul sezonului de reduceri în luna noiembrie. Asigură-te că ești pregătit și accesează site-urile ce te interesează rapid și sigur, făcând cumpărăturile online pentru a putea beneficia de reduceri și oferte de Black Friday.

Sursă foto: pexels.com

România, lovită din nou de un cutremur! Un seism s-a produs luni după amiază... Lovitură cumplită pentru patronii clubului Colectiv! Ce au anunțat judecătorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x