Antena Căutare

Bucureştene, mare grijă! Controlori RATB, filmaţi în timp ce agresau o femeie. Mâine, poţi fi tu în locul ei!

Controlorii RATB devin încă o dată actori. Nu de teatru, ci de scandal. Mai mulţi angajaţi ai Regiei de Transport sunt acuzaţi de o femeie că au bruscat-o fizic şi au agresat-o verbal. Toată scena a fost filmată de un călător şi a strâns mii de vizualizări pe o reţea de socializare.

Controlorii RATB devin încă o dată actori. Nu de teatru, ci de scandal. Mai mulţi angajaţi ai Regiei de Transport sunt acuzaţi de o femeie că au bruscat-o fizic şi au agresat-o verbal. Toată scena a fost filmată de un călător şi a strâns mii de vizualizări pe o reţea de socializare.

Este actul final al unui scandal care pare să-şi aibă locul la uşa cortului. S-a întâmplat însă într-un mijloc de transport în comun din Capitală. O călătoare prinsă fără bilet a fost scânteia care a aprins controlorii inflamaţi.

În imagini se vede cum un alt călător încearcă să aplaneze conflictul şi îi ia apărarea femeii agresate. În scurt timp devine şi el ţinta controlorilor.

Cu fiecare minut ce trece, tot mai mulţi călători încep să îşi verse oful faţă de controlori. Dar controloarea nu se lasă cu una cu două.

Conducerea RATB a precizat că a început o anchetă. Dacă va fi găsită vinovată, angajata va fi sancţionată.

Descoperire istorică! Au fost găsite semne de viață pe unul dintre sateliţii planetei Jupiter... Caz şocant în Vaslui! Un băieţel de doi anişori a fost ținut în cotețul găinilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x