Antena Căutare

Bucuresti: Jaf la un magazin de bijuterii!

Mai multi barbati au spart geamul unei bijuterii din zona Vitan din Capitala si au furat mai multe obiecte de valoare. Nici o persoana nu a fost ranita. Politia a demarat o ancheta, pentru a-i identifica pe infractori si a incerca recuperarea prejudiciului.

Din primele cercetari reiese ca trei barbati au spart vitrina bijuteriei din zona Vitan, reusind sa fure o placheta cu pandantive din aur, dupa care au fugit intr-o masina, potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

Ciocan a adaugat ca incidentul a avut loc in jurul orei 17.30, cu putin timp inainte de inchiderea magazinului de bijuterii.

Barbatii au spart vitrina magazinului aruncand cu o piatra, insa vanzatoarea stransese deja mare parte din bijuterii, astfel ca doi dintre hoti au reusit sa fure doar o placheta cu cateva pandantive din aur, insumand 15 grame.

Cei trei barbati s-au urcat apoi intr-o masina si au fugit de la fata locului, fara sa ameninte vanzatoarea sau s-o agreseze in vreun fel.

UPDATE! Perchezitii simultane: Sunt vizati traficantii de droguri si de tigari... Vedetele organizeaza un eveniment impotriva eutanasierii cainilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x