Antena Căutare

Când te lovește NOROCUL, în funcție de zodie! Horoscopul din iunie îți spune când o să ai zile bune!

Oricine își dorește să știe când va avea parte de o zi norocoasă. Astfel, în funcție de zodie, nativii vor avea parte de momente speciale în luna mai.

Oricine își dorește să știe când va avea parte de o zi norocoasă. Astfel, în funcție de zodie, nativii vor avea parte de momente speciale în luna mai.

Berbec

In luna iunie a acestui an, ai oportunitatea să acumulezi cunoștiințe și experienţe care se vor dovedi a fi de folos în cele din urmă. O să fii într-o stare de spirit bună de-a întregul lunii, iar intuiția și curiozitatea o să te poarte pe căi necunoscute cu ajutorul cărora îți vei descoperi o nouă vocație.

Zilele norocoase pentru Berbec sunt 7 și 12.

Taur

Din data de 11 iunie, Jupiter intră în sectorul financiar al Taurilor, ceea ce determină câștiguri care se obțin ușor, dar și șanse de afirmare.

Zilele norocoase pentru Taur sunt 6 și 15.

Gemeni

Jupiter intră în Gemeni, începând cu data de 11 iunie și se dovedește a fi un aspect important, căci o să stea aproximativ un an de zile și o să vă aducă numai beneficii.

Zilele norocoase pentru Gemeni sunt 12 și 22.

Rac

Creativitatea o să fie cea care îi va ajuta pe Raci să își rezolve problemele și să treacă peste situațiile tensionate în această lună.

Zilele norocoase pentru Rac sunt 2 și 28.

Citește aici continuarea pentru restul zodiilor!

Am aflat cum va fi VREMEA de 1 MAI! Meteorologii fac un ANUNŢ care ne strică planurile de vacanţă... Campania oamenilor invizibili! Magdalena şi Ionuţ, puși pe lista de aşteptare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x