Antena Căutare

Casa în care s-a născut Vasile Alecsandri, cumpărată după ani de bătaie de joc! La ce valoare au estimat-o și ce soartă i-au plănuit

Casa în care s-a născut Vasile Alecsandri, aflată în paragină, după ani de bătaie de joc, a fost cumpărată de Consiliul Județean Bacău, la un preț uimitor.

Casa în care s-a născut Vasile Alecsandri, aflată în paragină, după ani de bătaie de joc, a fost cumpărată de Consiliul Județean Bacău, la un preț uimitor.

Contractul de vânzare – cumpărare a fost semnat pe 31 ianuarie 2019, iar prețul a fost de 132.000 de euro – cât ar costa un apartament cu trei camere în centrul Bucureștiului.

„În conformitate cu prevederile HCJ 238/17.122018, prețul a fost de 132.000 euro, la cursul BNR din data plății, care a fost realizată prin ordin de plată, în data de 9 mai, suma transferată fiind de 628.029 lei”, a declarat Dana Pricopie, purtător de cuvânt al Consiliului Județean Bacău, a scris Ziarul de Bacău.

Casei în care s-a născut Vasile Alecsandri i s-ar pregăti o altă soartă. Pe bugetul din acest an, Consiliul Județean Bacău a prevăzut o sumă pentru realizarea unei expertize tehnice, a unui audit energetic, a documentației tehnico-economice și pentru alte cheltuieli conexe.

Aceste sume alocate pentru Casa în care s-a născut Vasile Alecsandri ar arăta că ar urma să fie reabilitată și eventual pusă într-un circuit de vizitare.

Site-ul a1.ro a scris pe larg despre casa în care s-a născut Vasile Alecsandri. Citește și: Doi chiloți și-un trening mov. Am omorât și casa în care s-a născut marele Vasile Alecsandri

Nemulțumit de notele pe care le avea, un elev-problemă ar fi dat foc cataloagelor din liceu. Zeci de elevi ar putea rămâ... Profanarea crucilor eroilor români de către un grup de unguri, în cimitirul Valea Uzului, a fost filmată! Au fost înregi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x