Antena Căutare

Casa unei familii din Dâmbovița a fost incendiată după ce hoții au luat 150.000 de lei. Hoții au plănuit totul în detaliu

O familie dintr-o comună din județul Dâmbovița a fost jefuită și apoi li s-a incendiat locuința, ce la mai probabil, hoții voiau să își steargă urmele. 

O familie dintr-o comună din județul Dâmbovița a fost jefuită și apoi li s-a incendiat locuința, ce la mai probabil, hoții voiau să își steargă urmele.

Păgubiţii spun că au rămas fără 150.000 de lei și mai multe bijuterii din aur.

Joi dimineaţă, bărbatul a plecat la câmp, iar soţia şi fiul cel mare se îndreptau către piaţă să vândă recolta. Pe drum, tânărul a realizat că mai are nevoie de ceva bani şi s-a întors acasă. Aşa a descoperit dezastrul.

"Locuinţa a fost jefuită, după care a fost incendiată. Bănuiesc că hoţii au premeditat totul pas cu pas, au aşteptat să plecăm de acasă, după care au dat buzna şi au sustras bunurile, bani şi ce au mai găsit acolo", a explicat Cosmin Paraschiv, fiul proprietarilor, potrivit romaniatv.net.

Oamenii povestesc că hoţii - care au intrat prin curtea unor vecini - au răvăşit toate camerele, iar la final au incendiat saltelele, dar şi mesele şi scaunele, să îşi ascundă urmele.

Sursă: DCNews

Braşov: Un bărbat care a fost implicat într-o altercaţie şi a înjunghiat o persoană, prins de jandarmi... Discipline noi propuse pentru anul școlar 2019-2020...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x