Antena Căutare

Câștigător Superbingo Metropolis: ”Premiul de 5.000 de euro va rezolva o mare parte din problemele familei!”

Un click distanta este intre Slatina si platourile SuperBingo Metropolis. Jucatoare veche, olteanca Maria Mangiru prefera sa isi achizitioneze online seriile de cartoane.

Un click distanta este intre Slatina si platourile SuperBingo Metropolis. Jucatoare veche, olteanca Maria Mangiru prefera sa isi achizitioneze online seriile de cartoane

“Este comod, stau acasa, in fotoliu si urmand cativa pasi simpli imi cumpar de pe www.superbingo.ro fara a mai iesi din locuinta”. Cum toate cartoanele necastigatoare si taloanele gratuite ajung in urna online aflata in platou, sansele sa va imbogatiti sunt mult mai mari.

Premiul de 5.000 de euro va rezolva o mare parte din problemele familiei Mangiru. Datoriile catre banci dar si problemele de sanatate ale mezinului familiei vor deveni de acum istorie. “Terapia copilului este foarte costisitoare, dar acum acesti bani vor rezolva si aceasta problema”.
Rapida, comoda si pare-se foarte profitabila a fost ideea Mariei de a juca online.

O treime dintre bănci te protejează când faci tranzacții online... Câștigător SuperBingo Metropolis. ”După necaz, mai vine și o bucurie”. Sub forma a 2.500 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x