Antena Căutare

Câștigător Superbingo Metropolis: "Știam că într-o zi va veni și rândul meu!”

Brasoveanul Ionel Parvu a castigat pe 11 octombrie suma de 6000 de euro. “Stiam ca intr-un final va veni si randul meu, pentru ca joc de foarte mult timp si eram convins ca intr-o zi ma veti suna”

Brasoveanul Ionel Parvu a castigat pe 11 octombrie suma de 6000 de euro. “Stiam ca intr-un final va veni si randul meu, pentru ca joc de foarte mult timp si eram convins ca intr-o zi ma veti suna”.

Acestea au fost primele cuvinte rostite de domnul Ionel in momentul in care s-a prezentat la sediul SuperBingo Metropolis din Bucuresti pentru a-si ridica premiul.


Din Brasov ne mutam in Oltenia, mai exact in Dolj. Din urna acestui judet a fost extras, la aceeasi editie a jocului, Radu Petre. Chiar daca este un jucator impatimit, a castigat 2500 de euro pentru ca a avut un singur carton, cel portocaliu. “Daca nu erau parintii mei, nu cred ca il luam nici pe cel portocaliu” spune Radu. “Acum imi pare rau ca nu am avut inspiratia sa achizitionez dubla norocoasa , insa mi-am invatat lectia”. Totusi, o serie portocalie si insistentele familiei de a nu renunta i-au facut sarbatorile mult mai frumoase.

Câștigător Superbingo Metropolis: "Nașa de cununie m-a molipsit de microbul Superbingo Metropolis!”... Câștigător Superbingo Metropolis: "Moș Crăciun mi-a adus cu ajutorul Superbingo cadoul dorit: un televizor mare!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x