Antena Căutare

Cât va costa o noapte de cazare în timpul programului ”Litoralul pentru toţi”. Din toamnă, prețurile se ieftinesc considerabil

Programul “Litoralul pentru toţi” se derulează pe parcursul lunii septembrie şi se adresează tuturor turiştilor care vor să petreacă un sejur pe litoralul românesc, în extraezon.

imagini cu turisti pe litoralul romanesc
Programul „Litoralul pentru toţi” se derulează în perioada 1 – 30 septembrie 2023 | Shutterstock

Programul “Litoralul pentru toţi”, ajuns la ediţia cu numărul 42, se derulează în perioada 1 – 30 septembrie şi se adresează tuturor turiştilor care vor să petreacă un sejur pe litoralul autohton în extra-sezon, anunţă Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), potrivit news.ro.

Până în prezent, 48 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral s-au înscris în program și pun la dispoziţia turiştilor aproximativ 5.000 de locuri de cazare pe noapte. Prețurile sunt accesibile pentru toate buzunarele și coboară mult sub cele din timpul sezonului.

De la cât pornesc prețurile unei nopți de cazare în timpul programului ”Litoralul pentru toţi”

Potrivit comunicatului emis de FPTR, cel mai ieftin pachet costă de la 35 lei pentru o persoană, fără masă și poate fi achiziţionat la un hotel de 2 stele din staţiunea Eforie Nord, pentru un sejur de minim 5 nopţi.

”Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) lansează ediţia de toamnă a programului “Litoralul pentru toţi”, prin care românii se pot caza în hotelurile si pensiunile clasificate din staţiunile de la Marea Neagră cu preţuri începând de la 35 de lei pe noapte.

Pachetele turistice sunt cu până la 70% mai ieftine în comparaţie cu tarifele din vârf de sezon, majoritatea hotelurilor din acest program păstrând tarifele de anul trecut”, anunţă reprezentații.

Citește și: „Nu le e rușine să ceară?” Care categorie de bugetari nu va mai primi vouchere de vacanță. Marcel Ciolacu "îi trage de urechi"

În plus, FPTR spune că se așteptată ca numărul unităților de cazare înscrise să crească până la debutul oficial al programului, astfel încât turiștii vor avea de unde alege.

”Până la începerea efectiva a programului, pe 1 septembrie, estimăm că peste 100 de unităţi vor intra în acest program, astfel încât peste 40.000 de turişti ar putea beneficia de tarife reduse pe litoral în luna septembrie”, menţionează patronatul.

Locurile vor fi vândute direct de hoteluri, dar şi prin agenţiile de turism partenere şi revânzătorii lor. Potrivit lui Dragoş Răducan, presedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, pe baza rezervărilor făcute până acum, aceștia se așteptată la o primă lună de toamnă aglomerată pe litoralul românesc.

“Turiştii au toate motivele să aleagă o vacanţă la mare în extra-sezon. În primul rând, tarifele sunt mult mai mici decât în varf de sezon şi ne aşteptăm ca de această oportunitate să profite atât cei care nu au reuşit să ajungă la mare în mijlocul verii, dar şi turiştii care doresc încă o vacanţă pe litoral. Ne-am obişnuit în ultimii ani ca vremea să ţină cu turiştii şi în luna septembrie, astfel încât, conform prognozelor meteo actuale, aceştia se vor bucura de zile însorite la plajă până la sfârşitul lunii.”, a adăugat reprezentantul FPTR.

Citește și: Ce se întâmplă din septembrie 2023 cu pensionarii cu venituri sub 2.000 de lei. Vestea bună venită din partea Guvernului

Rezultate Loto 20 august 2023. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Cu ce s-ar ocupa părinții lui Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai. Monica Tatoiu: ”Tatăl lui mă amenința și mă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x