Antena Căutare

Scene cumplite la Caracal. Ce s-a întâmplat când Gheorghe Dincă a dat cu ochii de bunica Luizei Melencu: "Viermii să te mănânce"

Gheorghe Dinca a ajuns din nou la tribunalul Olt, în fața magistraților, după ce mașina cu care se presupune că le-ar fi răpit pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu ar fi dispărut ca probă de la dosar, fiind scoasă la vânzare pe internet. În fața instituției, criminalul din Caracal a dat ochii cu bunica Luizei.

Scene cumplite la Caracal. Ce s-a întâmplat când Gheorghe Dincă a dat cu ochii de bunica Luizei Melencu: "Viermii să te mănânce"
Luiza Melencu, alături de bunici | Facebook

Mașina a fost scoasă la vânzare prin licitație, iar avocatul familiei Luizei a cerut instanţei să oprească vânzarea autoturismului. Mama fetei, Monica Melencu, susține și ea că se încearcă mușamalizarea probei.

“Doamna avocat a aflat, a făcut contestație. Dânsa crede ca era mijloc de probă. (...) Mi-e groaza. Mi-e greu să-l văd pe Dincă. (...) De ce credeti ca s-au pus la vanzare? Se vrea musamalizarea cazului”, a acuzat Monica Melencu.

Citește și: Mașina cu care Dincă le-a răpit pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu a fost scoasă la vânzare. Familia adolescentei, revoltată: ”Se urmărește mușamalizarea cazului!”

Bunica Luizei a cedat nervos când l-a văzut pe Gheorghe Dincă la tribunal

În fața tribunalului s-a aflat și bunica Luizei, care și-a pierdut cumpătul când l-a zărit pe criminalul din Caracal, care se afla în duba poliției, fiind adus din nou la audieri.

“Să te duci la puşcărie. Mi-a luat copilul. Praful și viermii să te manance, să nu mai ieşi de acolo până nu voi veni eu la tine. Să fii unde e Luiza, copilul nostru. Ai luat copilul meu”, a ţipat bunica Luizei.

Ministerul Culturii alocă 700.000 de lei în programul naţional de finanţare a cercetării arheologice sistematice... Reguli noi de internare și externare pentru pacienții COVID-19. Când vor putea părăsi spitalul asimptomatici și simptoma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x