Antena Căutare

Caz CUTREMURĂTOR în Focșani! Un bărbat care a provocat un accident minor, a fugit speriat și s-a sinucis

O tragedie s-a petrecut miercuri seară în Focșani. Un bărbat în vârstă de 49 de ani a provocat un accident minor, a fugit speriat de la locul accidentului și apoi s-a sinucis, aruncându-se în fața trenului.

O tragedie s-a petrecut miercuri seară în Focșani. Un bărbat în vârstă de 49 de ani a provocat un accident minor, a fugit speriat de la locul accidentului și apoi s-a sinucis, aruncându-se în fața trenului.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul de 49 de ani a lovit cu maşina pe care o conducea un pieton şi apoi a fugit, de spaimă. Victima a fost lovită uşor şi a reuşit să sune la Poliţie pentru a anunţa modelul şi numărul maşinii care a dispărut.

Poliţiştii au găsit maşina implicată în accident la domiciliul proprietarului, după doar 10 minute, dar nu şi pe bărbatul care a produs accidentul, care, se pare că s-a sinucis, aruncându-se în faţa unui tren, relatează Mediafax.

„În jurul orei 20.21 s-a produs un accident uşor pe şoseaua Vrancei. O maşînă a acroşat un pieton de 39 de ani, acesta este rănit uşor, a fost transportat la spital, dar înainte a sunat la 112 şi a anunţat incidentul, inclusiv informaţii despre maşînă. Poliţiştii au plecat să-l caute pe proprietarul maşinii. La puţîn timp, au găsit maşina în curtea proprietarului, el era plecat deja. Între timp a apărut şi apelul la 112 privitor la un accident pe calea ferată, apelul a fost la ora 20.35. Poliţiştii au aflat că proprietarul maşinii e acelaşi cu cel care s-a aruncat în faţa trenului, după ce victima a fost recunoscută de membrii familiei”, a declarant reprezentantul IPJ Vrancea, Zorel Burlan.

A lovit un pieton și a fugit de la fața locului! Ce a urmat e șocant! Medicii n-au mai putut face nimic pentru el... Trafic îngreunat DN 6 Bucureşti – Alexandria! S-a produs un ACCIDENT între un tir și două autoturisme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x