Antena Căutare

Caz scandalos la o şcoală din Rovinari. Un profesor, acuzat că a bătut un elev și l-ar fi dat cu capul de hidrant

E scandal la o şcoală din Rovinari. Profesorul de serviciu e acuzat că a bătut un elev de clasa a 5-a. L-ar fi dat cu capul de hidrant. Dascălul, în schimb, susţine că doar l-a zgâlţâit după ce l-ar fi văzut pe băiat în pauză când împingea o colegă.

E scandal la o şcoală din Rovinari, după ce profesorul de serviciu a fost acuzat că a bătut un elev de clasa a 5-a. L-ar fi dat cu capul de hidrant. Dascălul, în schimb, susţine că doar l-a zgâlţâit după ce l-ar fi văzut pe băiat în pauză când împingea o colegă.

Camerele de luat vederi, singurele care pot dovedi adevărul, nu funcţionează. Mama băiatului ar fi făcut iniţial plângere la poliţie, dar a ales să şi-o retragă.

Profesorul de matematică este detaşat de o săptămână la şcoala din Rovinari şi, în acest timp, a mai avut două acuzaţii de agresiune.

Poveste inspirată din Hachikō: și-a așteptat stăpânul în fața spitalului. Momentul revederii este desprins din filme... IMAGINI ȘOCANTE! Momentul dramatic în care poarta de intrare în Timişoara se prăbuşeşte peste o maşina tânărului de 24 d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x