Antena Căutare

Cazul care i-a șocat pe medici! Ce s-a întâmplat cu un bărbat care a ajuns de urgență, la spital, cu tensiunea 25

Un caz teribil a avut loc în Iași, unde un bărbat a ajuns de urgență la spital având tensiunea 25. Valoarea record i-a șocat pe medici, care au încercat să-i salveze viața. 

Un caz teribil a avut loc în Iași, unde un bărbat a ajuns de urgență la spital având tensiunea 25. Valoarea record i-a șocat pe medici, care au încercat să-i salveze viața.

Deși a fost operat de urgență, bărbatul a intrat în comă. Conform informațiilor furnizate de BZI, pacientul, în vârstă de 65 de ani, figura în evidența medicilor cu hipertensiune.

La spital, omul s-a simțit din ce în ce mai rău, iar în urma investigațiilor, medicii au constatat că un vas de sânge pleznise, din cauza tensiunii ajunse la o valoare record, arată bzi.ro. Deși a fost operat de urgență pentru sutura vasului, bărbatul a intrat în comă, iar pronosticul doctorilor cu privire la șansesele de supraviețuire este rezervat.

Hipertensiunea sau tensiunea arterială crescută este o afecţiune frecventă în care sângele exercită o presiune exagerată asupra pereţilor arteriali, ceea ce poate duce la complicaţii precum boli cardiace, accidente vasculare cerebrale şi insuficienţă renală.

Undă de poluare periculoasă pe râul Jiu! Care a fost cauza... Vestea GROAZNICĂ primită de familiile MORȚILOR în ACCIDENTUL DIN UNGARIA: „Dacă ești în fața...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x