Antena Căutare

Ce a zis Genica Boerica in fata anchetatorilor

Genica Boerica, autorul accidentului din zona Piata Dorobanti, in urma caruia un barbat in carucior a fost lovit, a fost audiat de anchetatori. Boerica a motivat ca victima nu se afla intr-o stare grava si a decis ca este cazul sa plece.

"Eu m-am dus la el, l-am intrebat ce face si mi-a zis ca e bine"


Jurnalul National
Nu am stiut ca l-am lovit asa de tare. Mai ales, ca eu am coborat din masina si l-am intrebat cum se simte. Mi-a zis ca bine, asa ca am plecat mai departe"

Ce spune Iulian Craciun?

"Joi, la 17.30 , am fost lovit de un Porsche Cayenne negru, cu numar de Bucuresti, pe trecerea de pietoni de la piata dorobanti. Eram pe verde, traversam impreuna cu alti oameni. Porsche-ul a plecat de la stop cat inca era rosu pentru el, m-a lovit, m-a aruncat din carut. Soferul (40 ani si ceva, grizonat, solid, 1.80, elegant imbracat) s-a dat jos, a dat carutul la o parte, s-a urcat inapoi in masina si a plecat mai departe foarte relaxat. In timpul asta eu zaceam, dupa o aterizare fortata cu capul de ciment"


Genica Boerica se afla la volanul unui Porsche Cayenne, negru, care a lovit joi, in jurul orei 17.30, un barbat in scaun cu rotile pe o trecere de pietoni din Capitala, desi traversa pe culoarea verde. Dupa accident, Boerica a oprit doar ca sa dea la o parte scaunul cu rotile in care se aflase victima. Dupa care, si-a vazut linistit de drum.

Victima, Iulian Craciun, - CEO Sicotel, a fost accidentata in timp ce traversa pe culoarea verde a semaforului pe Calea Dorobanti la intersectie cu Strada Muzeul Zambaccian.

Fara sa-i pese ce a facut, soferul a fugit de la locul accidentului.

foto: barbatulsecolului21.ro

Elevii vor sustine examenele de corigente in perioada 10 august-2 septembrie... FOTO SOC! Elena, romanca cu chipul topit de acid!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x