Antena Căutare

Ce cadouri preferă femeile de 8 Martie

Martie ne anunță nu numai vestirea primăverii, ci și goana după cadouri. 8 este Ziua Internațională a Femeii, zi în care bărbații aleargă cel mai mult după alegerea cadoului potrivit, fie că vorbim de soție sau de mamă.

Martie ne anunță nu numai vestirea primăverii, ci și goana după cadouri. 8 Martie este Ziua Internațională a Femeii, zi în care bărbații aleargă cel mai mult după alegerea cadoului potrivit, fie că vorbim de soție sau de mamă.

Domnii ar trebui să se pună la curent, să culeagă câteva informații și, gata cadoul pentru 1 sau 8 martie! Noi vă ajutăm puțin, așadar, vă punem la dispoziție această mica listă cu darurile pe care femeile din viața voastră le preferă.

Cele mai îndragite cadouri de 1 sau 8 martie sunt:

În plus, nu se putea altfel, femeile adoră să fie invitate la o cină romantică de 8 Martie.

Iar când vine vorba despre flori, tu trebuie să știi, mai întâi de toate, ce fel de personalitate are soția sau mama ta.

1. Este o femeie puternică, cu o puternică încredere în sine, foarte hotărâtă, care se implică în tot ce face cu tot sufletul? Poate este și perfecționistă?

2. Este veselă, energică și se entuziasmează ușor? Are un optimism molipsitor? Toți oamenii o plac și iubesc să fie în jurul ei, chiar dacă este puțin… dezordonată?

3. Este gingașă, generoasă, foarte sensibilă? Este mereu elegantă, de o sensibilitate cuceriotare? La ea găsești, întotdeauna, cele mai bune sfaturi?

4. Este sobră, protocolară? Pentru ea totul trebuie să fie bine pus la punct, aranjat cu distincție?

Ce cadouri preferă femeile de 8 Martie

Acum că te-ai lămurit un pic, ai putea să alegi pentru 1 martie sau 8 martie aceste flori:

  • Lalelele
  • Trandafirii,
  • Freziile,
  • Gerberele

Apropo, câteva fire de zambile, cu siguranță, îi va aduce zâmbetul pe față. Mirosul zmbilelor este inconfundabil, știi, clar, că primăvara tocmai a bătut la ușă!

Domnilor, spor!

Sursa, floria. ro

Prognoza meteo| Martie, aprilie, mai 2018. În ce zone ale țării vom simți primăvara cu adevărat... Cel mai năprasnic ger de final de februarie a paralizat jumătate de ţară. Troiene de un metru au acoperit drumuri şi sat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x