Antena Căutare

Ce spun bărbații despre luna martie, despre Mărțișor, dar și despre femei

Sărbătorile au asupra noastră un impact emoțional. Devenim mai calmi, mai blânzi, iertători, mai buni. Așa se intâmplă în luna martie, și chiar și în februarie, când aceste două luni par să fie complice, în numele iubirii. Așadar, devenim mai drăgăstoși nu numai de Paște sau de Crăciun, iar asta li se întâmplă mai mult bărbaților. 

Sărbătorile au asupra noastră un impact emoțional. Devenim mai calmi, mai blânzi, iertători, mai buni. Așa se intâmplă în luna martie, și chiar și în februarie, când aceste două luni par să fie complice, în numele iubirii. Așadar, devenim mai drăgăstoși nu numai de Paște sau de Crăciun, iar asta li se întâmplă mai mult bărbaților.

Fie că e vorba de luna martie, de Mărțișor, Dragobete sau de ValentineDay, bărbații au ocazia de a fi mai atenți cu doamnele lor iubite.

Pentru unii domni, martie și mărțișor înseamnă... Dar mai bine vă atașăm cinci răspunsuri din partea câtorva bărbați, despre cum văd ei luna martie și ce cred despre Mărțișor.

“ Mărțișorul îmi amintește de mama mea, care mă învăța tot timpul că trebuie să mă port frumos cu fetele, și că trebuie de mărțișor să le ofer o floare. De atunci, respect acestă regulă frumoasă învățată și niciodată nu uit să cumpăr un buchet de flori celor mai dragi femei din viața mea: mama și soția mea”.

Ce spun bărbații despre luna martie, despre Mărțișor, dar și despre femei

Martie îmi amintește de un moment jenant pe care niciodată nu-l voi uita, dar care acum mă amuză. Odată, am uitat să vin cu flori acasă, pentru prietena mea. Ea a venit la mine, ironică, cu o lalea în mână, și mi-a spus >>Uite, dragă, ți-am cumpărat o floare, parcă azi e ziua bărbatului, nu?>>”

“Femeile au mereu nevoie de atenție. Iar Martie e bun prilej de a le arăta dragostea noastră, printr-un mărțișor, printr-o floare sau o cină romantică. Fiecare după posibilități. ”

Martie e o lună care și nouă, bărbaților, ne aduce o stare bună. Îmi amintește de școală, de momentul în care ofeream profesoarelor mărțișoare… E o lună frumoasă. E și opt martie, ziua mamei“.

Ce spun bărbații despre luna martie, despre Mărțișor, dar și despre femei

“ Eu zic că este luna femeilor, clar, dar și luna florilor. Soția mea iubește zambilele. În fiecare an, de 1 martie, se bucură de aceste flori de parcă le-ar primi pentru prima data în viața ei.“

Cum găsești un amanet bun în București?... Trei destinații perfecte pentru un team building de neuitat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x