Antena Căutare

Ce NENOROCIRE pe o șosea din România! O importantă PERSONALITATE A MURIT într-un accident cumplit

Fostul consilier prezidenţial pe probleme economice din mandatul lui Ion Iliescu, Gheorghe Mirică, rănit, vineri, într-un accident rutier produs pe DN 1B, a murit la Spitalul Judeţean Buzău.

Prim-vicepreşedintele Partidului Reformator, Gheorghe Mirică, de 71 de ani, fost consilier prezidenţial al lui Ion Iliescu, grav rănit vineri dimineaţă în urma accidentului rutier petrecut pe DN 1 B, pe raza localităţii buzoiene Istriţa de Jos, a murit în urma unui stop cardio-respirator la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Buzău.

"Un autoturism care circula de la Buzău la Ploieşti a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren. În urma impactului, şoferul care era singur în autoturism a fost rănit grav, este în comă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu.

JAF ONLINE! Un bărbat a spart sistemul informatic al unei bănci. Câți bani a furat... Previziune sumbră pentru România, lansată în urmă cu puțin timp: ” 4.000 de morți în cazul unui cutremur major, în Bucur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x