Antena Căutare

Ce spune alegerea pe care o faci despre PERSONALITATEA TA

Alege una dintre cele patru culori prezentate și vei putea afla mai multe amănunte despre personalitatea ta și despre cum va fi viața ta în viitor.

Alege una dintre cele patru culori prezentate și vei putea afla mai multe amănunte despre personalitatea ta și despre cum va fi viața ta în viitor.

ROŞU
Culoare a pasiunii şi a iubirii, este stimulantă şi absoarbe energia oamenilor cu care intri în contact. Dacă te îmbraci în roşu, vei fi observat( ă) repede, iar cei din jur vor fi atraşi de tine ca de un magnet. Dacă ţi-ai decorat casa în această culoare, nu ai procedat bine, pentru că te oboseşte şi îţi limitează libertatea de gândire.

ALBASTRU

E culoarea bunului-simţ, a dorinţei de prietenie şi a divinităţii. Purtând haine albastre, vei fi primit(ă) cu uşurinţă în cercuri noi. Albastrul atrage simpatia şi respectul. Dacă ai această culoare în jurul tău, eşti profund relaxat( ă) şi ai înclinaţii către interiorizare. Aplicat pe pereţi, albastrul dă senzaţia de spaţiu.

VERDE

Culoare a sănătăţii şi a banilor, influenţează două tipuri de oameni extrem de diferiţi: cei liniştiţi, discreţi, care nu doresc să iasă în evidenţă, şi cei cu personalităţi puternice, inşi de neoprit în realizarea planurilor personale. Purtând verde, s-ar putea să treci de la o stare la alta: să te simţi ori foarte atractiv(ă), ori dezagreabil(ă).

GALBEN

Este culoarea simţului estetic, a libidoului şi a împăcărilor. Galbenul îmbie la muzică bună, la artă, la tot ce e frumos. Antidepresiv prin definiţie, galbenul pal este nuanţa ideală pentru pereţii casei tale, fiindcă te ajută să te simţi liniştit(ă) şi relaxat( ă). Dacă alegi o nuanţă tare, vei obţine însă efectul opus…

Vremea rea face ravagii în țară! Sute de persoane au ajuns la spital cu fracturi, entorse sau luxații... Atenție, șoferi! Dumuri închise din cauza vremii nefavorabile! Pe ce tronsoane este îngreunată circulația în țară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x