Antena Căutare

Cei doi tineri gasiti morti la marginea unei paduri din Sibiu au fost identificati

Parintii medicilor gasiti morti intr-o padure din judetul Sibiu nu mai au nicio speranta. Azi, si-au identificat copiii, oficial. Misterul mortii tinerilor se adanceste, insa. Anchetatorii au banuieli ca n-ar fi profesat niciodata ca medici rezidenti, in Germania. De fapt, cred ei, n-ar fi fost niciodata plecati.

Au sperat pana in ultima clipa ca este doar un vis urat. Isi stiau copii in Germania, acolo unde incercau sa-si construieasca un viitor. Rapusi de durere, i-au recunoscut pe Bogdan si pe Ileana.

De fapt, nu mai stiau nimic de cei doi de mai bine de trei luni. Ultima oara au vorbit cu Bogdan si cu Ileana in luna mai. Insa niciodata la telefon, lucru ce ar fi stabilit clar daca sotii Buta erau sau nu in Germania. Iar procurorii nu sunt nici acum convinsi ca tanarul cuplu a parasit vreodata tara. In plus, parintii i-au sustinut finaciar in tot acest timp.

Va fi simplu pentru anchetatori sa verifice daca banii au fost ridicati sau nu din Germania. Dar acest amanunt nu va face decat sa adanceasca misterul din jurul mortii celor doi soti.

Rezultatele necropsiei si cele ale analizelor care ar trebui sa stabileasca si cauza mortii vor veni abia saptamana viitoare.

INS: 19.043.767 de persoane au resedinta in Romania, dupa centralizarea a 48% din date... Patru medalii la "Balcaniada" de Informatica, pentru elevii romani: 2 de aur si 2 de argint...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x