Antena Căutare

Cele mai NOROCOASE zodii în luna APRILIE! Uite ce nativi vor câștiga cei mai mulți bani!

Dacă pentru unele zodii eclipsa de Lună din 4 aprilie 2015 nu va avea o influență pozitivă, pentru celelalte zodii fenomenul va avea un efect favorabil asupra lor, cel puțin în plan financiar. Și acestea sunt:

Dacă pentru unele zodii eclipsa de Lună din 4 aprilie 2015 nu va avea o influență pozitivă, pentru celelalte zodii fenomenul va avea un efect favorabil asupra lor, cel puțin în plan financiar. Și acestea sunt:

Berbec
Luna aprilie iti va confirma ca activitatile, intreprinse luna precedenta, n-au fost in zadar, urmand sa culegi roadele muncii tale. Atentie insa, este prezenta si tendinta de risipa, asadar nu strica daca incerci sa fii, totusi, prudent cum alegi sa-ti folosesti banii.

Taur
Daca pana acum aveai indoieli in ceea ce priveste indeplinirea planurilor, Marte iti arata ca aprilie este luna ideala pentru a-ti duce la bun sfarsit ceea ce ti-ai propus. Detii toate calitatile unui lider, esti ambitioasa, evoluezi continuu si, cu putina diplomatie, toate acestea te vor conduce la un singur rezultat: indeplinirea scopului propus.

Rac
Vrei ca toate sa mearga ca pe roate si-ti vor iesi, in mare parte. In primele zile din aprilie, reusesti sa rezolvi problemele mai vechi de la locul de munca, urmand ca in urmatoarele zile sa-ti fie recompensat efortul. Nu ezita sa profiti de acest merit si cere o promovare. In cazul in care sefului ii va lua mai mult timp de gandire, cel putin te vei alege cu o recompensa financiara.

Leu
Si pentru Leu se anunta o perioada ascendenta in cariera. Calitatile tale de leadership, ambitia, spiritul de initiativa, imaginea ta creata pe fondul acestor calitati, te vor apropria de superiorii tai, astfel, nu este exclus sa obtii o avansare. De mentionat este ca atata timp cat vei respecta regulile la locul de munca, nu vei isca conflicte si vei facilita bunul mers in plan profesional.

Uite ce spun astrele pentru celelalte zodii!

Atenție la ZODIE! Horoscopul zilei de JOI anunță momente de DIFICULTATE! Te numeri printre ghinioniști?... Legea care schimbă lucrurile în învăţământ: Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp! Toţi elevii sunt afectaţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x