Antena Căutare

Un chinez a fost retinut dupa ce n-a putut sa justifice 500.000 de lei

Un cetatean chinez care avea asupra sa o sacosa cu 500.000 de lei a fost identificat de agentii de paza ai unui complex comercial din sectorul 3 al Capitalei.

Chinezul a fost depistat, duminica dimineata, de agentii de paza care au sesizat imediat Politia. El se afla in zona Poarta Faur si a atras atentia pentru ca parea foarte agitat. Barbatul avea asupra sa 500.000 de lei, bani pe care urma sa-i foloseasca pentru plata unei comenzi catre o firma care functiona in complexul comercial, dupa cum reiese din declaratia sa.

Individul ar fi incercat sa-i mituiasca pe agentii de paza, pentru ca acestia sa nu anunte Politia. Drept urmare, el va fi cercetat pentru evaziune fiscala si dare de mita.

FOTO: Intact Images

Nouazeci de ani de la incoronarea Regelui Ferdinand. Familia Regala se va deplasa la Alba Iulia cu Trenul Regal... Copilul operat de tumoarea gigant de pe fata a fost externat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x