Antena Căutare

Ceva mai trist și revoltător nici că vei mai citi, nu da CLICK dacă nu ai inima tare! Un bătrân i-a legat câinele de calea ferată pentru că „s-a săturat de el”!

O postare făcută pe un grup de protecția animalelor din Neamț pe Facebook i-a șocat pe iubitorii de animale și pe bună dreptate! Un tânăr din comuna Podoleni a fost martor la o scenă absolut revoltătoare. Un bătrân din comună și-a legat câinele de calea ferată în speranța că va scăpa de el.

O postare făcută pe un grup de protecția animalelor din Neamț pe Facebook i-a șocat pe iubitorii de animale și pe bună dreptate! Un tânăr din comuna Podoleni a fost martor la o scenă absolut revoltătoare. Un bătrân din comună și-a legat câinele de calea ferată în speranța că va scăpa de el.

Tânărul martor a reușit însă să dezlege câinele care, din păcate, în urma traumei a luat-o la fugă și nu a mai putut fi prins. Bietul animal nu și-a găsit sfârșitul sub roțile trenului…, dar nu a putut fi nici preluat de vreo organizație de protecția animalelor.

„Cum se poate ca un domn în vârstă din comuna Podoleni să lege un câine de calea ferată, cu motivul că s-a săturat de acesta… Nu se poate face nimic în acest caz??? Este revoltător să faci un asemenea lucru inuman… Important este că am avut timp să eliberez acel câine înainte să vină trenul…. Dar acest fapt ar trebui sa fie pedepsit…”, este mesajul tânărului martor postat pe grupul de socializare, împreună cu fotografiile de mai jos.

Cel mai probabil urmează să se depună o sesizare la poliție pentru soluționarea cazului.

România trece duminică la ora de iarnă. Ceasurile se dau înapoi cu o oră, 29 octombrie va fi cea mai lungă zi din an... Aveți mare grijă, poate fi înșelătoria anului! Sute de români s-au plâns că primesc apeluri telefonice ciudate din Afric...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x