Antena Căutare

CFR a anulat peste 120 de trenuri din cauza zăpezii! Iată ultimele informaţii

Viscolul şi ninsoarea le dau mari bătăi de cap celor de la CFR! Traficul feroviar a fost puternic afectat de vreme şi mai multe trenuri au fost anulate

Viscolul şi ninsoarea le dau mari bătăi de cap celor de la CFR! Traficul feroviar a fost puternic afectat de vreme şi mai multe trenuri au fost anulate! Ele se adaugă pe lista garniturilor ce au adunat chiar şi câte 300 de minute întârziere.

În această dimineaţă, un tren care circulă pe ruta Bucureşti - Târgovişte a rămas blocat în apropierea gării dâmboviţene Nucet din cauza unei defecţiuni tehnice. Mai exact, s-a rupt plugul locomotivei iar garnitura nu şi-a mai putut continua drumul.

O altă garnitură, care a plecat din Bucureşti, ieri de dimineaţă, a rămas blocată mai bine de 12 ore în gara din Buzău. Călătorii au sunat disperaţi la 112, însă abia aproape de miezul nopţii aceasta s-a urnit din loc.

Iar situaţia din Gara de Nord nu e deloc una bună. Dacă la ora 13:00 erau anulate 80 de trenuri, iată că ora 16:00 a surprins aproape 120 de curse anulate de CFR.

Frig şi nervi! Călătorii CFR: "Stăm în gară de trei zile!"... Iarnă tot mai grea! O familie din judeţul Buzău, prinsă între nămeți și foc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x