Antena Căutare

Chilipir: Fiscul vinde masini second hand

In vremuri de criza, Fiscul se dovedeste cel mai bun dealer de masini. Autoturismele confiscate sunt scoase la vanzare la preturi fara concurenta, care pornesc de la 150 de euro.

Peste 100 de masini scoate fiscul la vanzare: pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.

Astfel, o Skoda Octavia pleaca de la 3.600 de euro (fata de 6.500 la dealeri), iar un Ford Fiesta de la 4.100 euro (fata de 6.000 la dealeri). La masinile mai vechi oferat e si mai buna: un Volkswagen Golf pleaca de la 1.700 de euro.

Daca vreti ceva de lux, Fiscul va recomanda un Mercedes S 500, care costa 15.000 euro.

Toate aceste masini au fost sechstrate de la firme dar si de la persoanele fizice care nu si-au mai platit datoriile catre stat. In plus, daca o masina nu este vanduta la prima licitatie, atunci pretul ei va scadea iar.

Nu oricine insa poate participa la licitatie, ci doar persoanele fara datorii la stat si cele care achita o garantie de 10% din pretul masinii pe care doresc sa o cumpere.

Vezi ofertele last-minute pentru vacanta de Paste!... Atentie: Medicamente scoase din farmacii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x