Antena Căutare

VIDEO! Chipuri de ingeri, pe peretii unei biserici din judetul Arges

Localnicii unei comune din Arges, in frunte cu preotul lor, cred ca sunt martorii unei minuni dumnezeiesti. O turista a fotografiat picturile cu sfinti de pe peretii lacasului de cult, inca in constructive, iar atunci cand a imprimat pozele pe hartie a observat sute de chipuri de ingeri. Imagini ce nu sunt vizibile cu ochiul liber! Primarul localitatii vrea sa trimita acum pozele la expertiza, ca sa confirme minunea si sa puna Albestii de Arges pe harta turistica a Romaniei

Biserica este in constructie de multi ani. Abia acum lucrarile se apropie de final, asa ca nu-i de mirare ca ingerii au venit sa dea o mana de ajutor. In timp ce carcotasii vorbesc de vedenii, pentru enoriasi nu exista urma de indoiala.

Primarul comunei, care a trimis pozele la expertiza, asteapta acum opinia unor specialisti, cu privire la autenticitatea ingerilor. Si se gandeste ca ar putea exploata minunea, in interesul urbei.

Biserica-minune va fi gata abia la anul, insa preotul vrea sa tina anul acesta slujba de Craciun in lacasul pe care il crede binecuvantat.

Black Friday cu ghinion pentru un barbat din Galati. A cumparat un produs "disponibil", dar care nu exista pe ... SRI se implica in cazul barbatului impuscat in Capitala. Anchetatorii au cerut si analize ADN...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x