Antena Căutare

Cifrele care dau de pământ cu taximetria din București! Nimeni nu poate ignora ce-a făcut Uber în urmă cu un an!

Fostul guvern condus de Mihai Tudose voia să reglementeze Uber. Unul dintre motive era volumul de taxe plătite. Dacă vei compara Uber cu firme de taxi, vei vedea și diferențele.

Fostul guvern condus de Mihai Tudose voia să reglementeze Uber. Unul dintre motive era volumul de taxe plătite. Dacă vei compara Uber cu firme de taxi, vei vedea și diferențele.

Una dintre criticile aduse Uber a fost, la debutul în România, că nu plătește taxe. Există însă o firmă înregistrată în România, în numele companiei americane, care plătește. Un calcul pentru volumul de bani virat la buget arată cum se compară acest serviciu cu firmele de taxi care activează în București.

Revoluția internetului a ajuns aici! Unul dintre marii operatori din România anunță internetul în avion!

Astfel, cele mai mari nouă companii de taxi din Capitală au plătit către stat, în 2016, un impozit pe profit de 61.224 de lei. Datele provin din rapoartele oficiale înainte Ministerului de Finanţe. Încă nu sunt disponibile cele pe 2017. Acum vine și comparația. În același an, Uber a plătit 187.000 de lei. Pe scurt, de trei ori mai mult decât volumul de taxe virat de firmele care văd în serviciul acesta concurența principală.

Rusia sperie America printr-un scenariu apocaliptic la care nici nu vrei să te gândești!

Un alt fapt relevat de acest bilanț arată că firme precum Speed Taxi, Pelicanul Grup Taxi sau Bageti Star nu au plătit impozit pe profit în niciun an, în perioada 2012-2016. Lista, desigur, nu este exhaustivă și mai încap pe ea nume ca Meridian Taxi sau Auto Cobălcescu.

Află câți bani virează Uber la stat și cine fură cu adevărat!

La asta nu ne-am fi gândit! Camera Deputaților a decis. S-a votat! E lege! Surpriză mare pentru elevi... Ți-ai plănuit o vacanță exotică în Maldive? Autoritățile au decretat STARE DE URGENȚĂ! Românii au fost avertizați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x