Antena Căutare

Cine era Sorin Terbea. In urma afaceristului mort in elicopterul prabusit langa Targu Mures raman firme, hoteluri si o echipa de futsal

Aparatul de zbor care ii apartinea lui Sorin Terbea s-a prabusit in zona lacului Taureni, in apropiere de Targu Mures. Afaceristul si alte patru persoane care se aflau la bord si-au pierdut viata, iar a cincea se afla in stare grava la spital. Acesta era cunoscut in judet pentru afacerile cu firme de salubrizare si hotelurile pe care le detinea.

"Elicopterul negru" era cunoscut in Targu Mures. Cu totii stiau ca ii apartine omului de afaceri Sorin Terbea, un impatimit al aparatelor de zbor. Tocmai aceasta pasiune avea sa-i aduca numeroase neplaceri si in final moartea.

Sorin Terbea avea 50 de ani si a fost vreme de cativa ani finantatorul echipei locale de fotbal. Numele lui a devenit si mai cunoscut atunci cand a fost arestat preventiv, in septembrie 2011, in celebrului scandal de coruptie in arbitraj, alaturi de fostul sef al arbitrilor, Vasile Avram. Afaceristul a fost acuzat de dare de mita in forma continua. Cei doi au fost eliberati o luna mai tarziu.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, in 21 mai 2011, in conditiile exercitarii atributiilor de serviciu ca supervizor la meciul de fotbal FCM Targu Mures - Universitatea Cluj, din cadrul etapei a 34-a a Ligii intai de fotbal, Vasile Avram a primit de la Sorin Terbea suma de 19.000 de euro in scopul delegarii unor arbitri agreati de echipa de fotbal din Tirgu-Mures, la jocurile editiei de campionat 2011-2012.

Sorin Terbea detinea firme de salubritate si hoteluri in judetul Mures. In plus, era presedintele si finantatorul echipei de fotbal in sala Targu-Mures, multipla campioana a Romaniei.

Sursa: Antena 3

Banii nu le-au salvat viata! Trei dintre cei mai importanti afaceristi romani au murit in accidente violente... ANM a emis o avertizare de cod galben de ploi torentiale si grindina pentru 17 judete si Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x