Antena Căutare

Cine este românul care urma să primească indemnizaţie de 35.000 de euro pentru creşterea copilului. A fost de acord cu verificarea ANAF!

Românul  care are cea mai mare indemnizație pentru creșterea copilului este Liciniu Lupu, un sibian care are afaceri în agricultură. Deocamdată, proaspătul tătic  n-a primit nici un leu, fiind verificat de autorităţi.  Cu toate acestea, este de acord cu verificarea și nu se opune niciunei proeduri.

Românul care are cea mai mare indemnizație pentru creșterea copilului este Liciniu Lupu, un sibian care are afaceri în agricultură. Deocamdată, proaspătul tătic n-a primit nici un leu, fiind verificat de autorităţi. Cu toate acestea, este de acord cu verificarea și nu se opune niciunei proeduri.

La doar o zi de la anunţul Ministerului Muncii legat de cea mai mare indemnizaţie de creştere a copilului pe care o persoană din Sibiu ar trebui s-o primească, numele acesteia a fost scos la iveală. Afaceristul Liciniu Lupu este căsătorit cu un medic, Alexandra Petria Lupu, fost purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Nici aceasta nu a dorit să dea declaraţii.

Atât Liciniu Lupu, cât şi Alexandra Petria provin din familii potente financiar în Sibiu, Liciniu fiind descendentul unei mari familii de istorici, iar Alexandra Petriaeste fiica unor economişti recunoscuţi.

Verificările ANAF sunt în desfășurare

ANAF face verificări în ceea ce priveşte cea mai mare indemnizaţie de creştere a copilului din ţară, de aproape 160.000 de lei, obţinută de un părinte din Sibiu. Verificările ANAF vin în contextul în care topul indemnizaţiilor pentru creşterea şi îngrijirea copilului este condus de un părinte din Sibiu, cu venituri lunare de 187.158 lei şi o indemnizaţie de 159.084 lei, venit realizat ca membru asociat sau persoană autorizată să desfăşoare o activitate independentă.

Directorul AJPS Sibiu, Ioan Boţa, declară că indemnizaţia a fost suspendată temporar, beneficiarului urmând să îi fie verificate încă o dată veniturile, iar dacă nu vor apărea discrepanţe, acesta va încasa în luna septembrie şi banii pentru luna august.

Veste importantă pentru numeroși români! Senatul a decis eliminarea impozitului pe venit! Cât vom plăti?... Previziunea care înspăimântă România. „Un cutremur mare va avea loc până în alegerile parlamentare!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x