Antena Căutare

Circulația în Capitală, BLOCATĂ după un accident rutier!

Traficul din Capitala a fost blocat joi dimineata dupa ce un tramvai a intrat intr-un autorurism. Masina a ramas blocata pe linia de tramvai, blocand circulatia pe ambele sensuri.

Circulația în Capitală, BLOCATĂ după un accident rutier!
accident

Traficul din Capitală a fost blocat joi dimineața după ce un tramvai a intrat într-un autorurism. Mașina a rămas blocată pe linia de tramvai, blocând circulația pe ambele sensuri.

Un accident rutier a avut loc joi dimineaţă în Sectorul 6 al Capitalei, între un tramvai şi un autoturism, după ce şoferul nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers. Conducătorul maşinii a fost rănit uşor, iar circulaţia tramvaielor este blocată pe ambele sensuri.

Accidentul s-a petrecut pe Bd. Timişoara, între un tramvai şi un autoturim. Potrivit Brigăzii Rutiere, şoferul, un bărbat de 67 de ani, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers. Bărbatul a fost rănit uşor.

Autoturismul a rămas blocat pe linia de tramvai, astfel că circulaţia tramvaielor 8, 25 şi 35 este blocată pe ambele sensuri de mers.

Vremea 6 iulie. Prognza meteo anunță temperaturi caniculare. Scăpăm de ploi... Tren Constanța - București. Program, preț bilet și durata călătoriei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x