Antena Căutare

Colectiv, un an. Teodora, copilul care a refuzat să strige: ”Chiar dacă mă ardea foarte rău, am zis să nu ţip”

Teodora e adolescenta care practic s-a salvat singură din infern. N-a avut arsuri interne, pentru că a ştiut să-şi ţină respiraţia. Am cunoscut-o în urmă cu un an pe un pat de spital la Grigore Alexandrescu, când aştepta schimbarea care să o facă să nu plece din ţară.

„Am fost calmă, pentru că ştiam că trebuie să fiu calmă, să ies cât mai repede. Când a venit acel val foarte fierbinte, am ştiut să-mi ţin respiraţia, ca să nu păţesc nimic. Chiar dacă mă ardea foarte rău, am zis să nu ţip, să-mi ţin respiraţia, că mai rău fac dacă ţip”, își amintește Teo.

Să-ţi ţii răsuflarea, când flăcările te cuprind. Şi să zâmbeşti, când eşti o rană vie.

Aceasta este lecţia Teodorei. Copilul care, în faţa morţii, şi-a oprit ţipătul şi respiraţia. Sau poate curajul a salvat-o. La un an de la încercarea vieţii ei, Teodora i-a primit din nou pe reporterii Observator . De data aceasta acasă.

Colectiv, un an. Mărturisiri din Iad: ”Mi-am văzut pielea de pe mâini cum se topea şi am leşinat!”... Colectiv, un an. Pavlos, eroul care a murit și a înviat: ”A trebuit să calc oameni în picioare!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x