Antena Căutare

Condiții de "5 stele" în trenurile din România! Zăpadă cât cuprinde și ninsoare ca-n povești: "Dacă nu-ți convine, du-te cu autocarul"

Da, ati citit bine! O imagine a starnit revolta in mediul online, dupa ce a fost raspandita de mai multe persoane, revoltate de situatia din trenurile din Romania. Se pare ca sezonul rece a venit cu zapada din plin... pentru calatori.

Da, aţi citit bine! O imagine a stârnit revolta în mediul online, după ce a fost răspândită de mai multe persoane, revoltate de situaţia din trenurile din România. Se pare că sezonul rece a venit cu zăpadă din plin... pentru călători.

"Trenul de Iasi-Timisoara va pleca din staţie de la linia a doua. Condiţii impecabile veți găsi la interior. Sunt condiţii ce reflecta viaţa din România anului 2017. P.S.: Poza chiar este făcută în acceleratul Iasi-Timisoara".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Navetiști dar şi români simpli, plătitori de taxe la stat, şi-au exprimat nemulţumirea faţă de condiţiile în care se călătoreşte.

"Și, când le spui oamenilor că o să depui o plângere la CFR, ei îți răspund, dacă nu-ți convine du-te cu autocarul", "Chiar aşa arata intre vagoane. Nu mai sunt bune garniturile, am mers şi eu cu o asemenea garnitură de tren", au scris aceştia.

500 de euro! Atât ar putea primi, de la stat, copiii născuţi după 9 februarie 2011... Capitala va fi măturată de vânt, anunță meteorologii! Rafale de 50 km/h și ninsori în București!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x