Antena Căutare

Copilul căzut în fântână a fost SCOS, după zece ore! Mama micuţului, însărcinată în opt luni, a ajuns la spital

Copilul a fost scos în viață din puțul în care căzuse şi a fost transportat la spital pentru ca medicii să facă o evaluare a stării micuţului. 


Copilul a fost scos în viață din puțul în care căzuse şi a fost transportat la spital pentru ca medicii să facă o evaluare a stării micuţului.

Copilul, un băiat în vârstă de un an și opt luni, a fost evaluat de cadrele medicale și preluat de un elicopter SMURD.

"Noi am reușit să ducem la bun sfârșit operațiunea de salvare. A fost o intervenție dificilă. Este cea mai mare bucurie a noastră. Copilul este în viață. S-a reușit cu ajutorul a două tije să agățăm și pompa, și copilul și să îl aducem centimetru cu centimetru la suprafață în siguranță. Se lucra concomitent pe două planuri de acțiune. Unul trebuia să aibă succes" a declarat purtătorul de cuvânt al ISU 'A.D. Ghica', Gelu Dragomir.

Din primele informaţii, starea de sănătate a micuţului este bună. Mama micuţului, însărcinată în opt luni, este la Spital.


UPDATE: Copilul căzut în fântână, la peste 16 metri adâncime, A FOST SCOS după o operaţiune de salvare de aproape zece o... Prima imagine cu micuţul salvat din fântână! Copilul de 2 ani a stat mai bine de zece ore cu jumătate din corp în apă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x