Antena Căutare

Copilul dat dispărut în Sibiu a fost găsit! Puștiul are șapte ani și plecase de acasă cu un taxi

Un copil în vârstă de șapte ani, care a fost dat dispărut în Sibiu, a fost găsit de polițiști în siguranță. Băiețelul era într-o altă localitate, la familia concubinului mamei. 

Un copil în vârstă de șapte ani, care a fost dat dispărut în Sibiu, a fost găsit de polițiști în siguranță. Băiețelul era într-o altă localitate, la familia concubinului mamei.

„Minorul a fost găsit urmă cu câteva minute în Şura Mare, la familia concubinului mamei. Este în siguranţă, nu a fost victima niciunei infracţiuni. A plecat din oraş cu o maşină taxi”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Luciana Lazăr, potrivit Agerpres.

Cea care a anunțat dispariția copilului a fost chiar mama acestuia.

„Poliţiştii sibieni caută un minor de 7 ani a cărui dispariţie de la domiciliu a fost sesizată în această după-masă. Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la acest minor sunt rugaţi să apeleze 112. În această după-masă, în jurul orei 18,00, prin SNUAU 112, mama unui minor în vârstă de 7 ani a sesizat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu a fiului ei, Dămian David Andrei Alexandru”, se arata în comunicatul transmis de IPJ Sibiu, la scurt timp după ce dispariția acestuia a fost reclamată.

Și-a găsit sfârșitul într-un incendiu de vegetație uscată! O femeie de 81 de ani a murit cuprinsă de flăcări... Îmbulzeală mare la Sfânta Parascheva! Copii luați pe sus zeci de metri la sfintele moaște!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x