Antena Căutare

Cristian Cioaca si mama Elodiei s-au certat la cutite in fata magistratilor

Procesul in care Cristian Cioaca este acuzat de uciderea Elodiei Ghinescu a continuat azi cu un nou scandal. Politistul si mama avocatei s-au certat la cutite, sub ochii magistratilor. Femeia a inceput sa tipe la fostul ei ginere dupa ce acesta le-a spus judecatorilor ca i-a cerut divortul Elodiei cu o seara inainte ca femeia sa dispara.

Politistul i-ar fi spus avocatei, cu cateva ore inainte ca aceasta sa dispara fara urma, ca si-a gasit pe altcineva. Impreuna ar fi decis sa divorteze, mai ales ca si Elodia avea un amant alaturi de care a petrecut concediul in Dubai. Si de existenta caruia stia si politistul. Dar nu au apucat sa discute si despre partaj.

Cioaca le-a mai spus judecatorilor ca in momentul cand avocata a disparut, el era la amanta, in Pitesti. Intrebat despre straturile de vopsea care acopera petele de sange gasite de anchetatori in pereti, Cristian Cioaca a explicat ca apartamentul a fost vopsit de cei care l-au inchiriat. Dar o alta declaratie a infuriat-o pe mama Elodiei. Politistul le-a spus judecatorilor ca ar fi tinut legatura dupa disparitie cu familia avocatei. Iar femeia a luat foc. A fost nevoie de interventia judecatorilor ca aceasta sa se calmeze.

foto: Intact Images

Doi politisti din Buzau au condus, timp de 20 de ani, masinile de interventie FARA PERMIS AUTO!... De 1 mai, romanii au navalit pe plaje!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x